sâmbătă, 12 octombrie 2013

Cafea amară pentru şef cu aromă de asistentă sexy


ASISTENTA CU CAFEAUAMulţi mă întreabă: cum ai ajuns păpuşa să lucrezi la un salon de masaj erotic? Şi nu vorbesc de ironici aici ci doar de cei curioşi. Răspunsul e simplu. Nu trebuie să ţi se alinieze planetele cine ştie cum pentru a lua o astfel de decizie. Pur şi simplu e de ajuns uneori să te saturi de anumite lucruri şi să încerci să-ţi faci norocul cu mâna ta!
Atitudinea asta m-a definit dintotdeauna. Poate şi datorită faptului că sunt o tipă fără inhibiţii. Chiar din timpul facultăţii pentru a-mi completa bănuţii de buzunar dar mai ales pentru distracţia din fiecare seară îmi luasem un job part time că animatoare într-un club. Bănuţii nu erau cine ştie ce dar simţeam că viaţa de noapte şi lumea în care mă învârteam mi se potriveau ca o mănuşă. Pe urmă am încercat să schimb registrul. Simţeam că pot mai mult, că merit mai mult! Am căutat în stânga şi-n dreapta câteva job-uri mai bunicele şi variantele erau următoarele: model la un studio de videochat, maseuză la un salon de masaj erotic sau assistant manager. Am fost la câteva interview-uri şi impresia generală pe care mi-o formasem era următoarea: domeniul videochat-ului era plin de ţepari, saloanele de masaj erotic din Bucureşti câteva erau OK chiar dacă se lucra şi în program de noapte iar pe un post de assistant manager câştigai mai puţin decât se promitea în primele două.
PAPUSA DECENTA, VIITOARE MASEUZA LA MASAJ EROTICAm stat, am analizat şi am ales! Un post de assistant manager într-o agenţie de publicitate cu pretenţii. De fapt ei m-au cam ales pe mine, din câte am aflat pe urmă mă aleseseră din vreo treizeci de fete cu care susţinuseră interview-uri. Aveam avantajul că studiasem Comunicarea la facultate şi vorbeam (încă vorbesc) fluent engleză, italiană, spaniolă şi destul de bine franceză. Aveam să fiu asistenta directorului din departamentul Client Service . Interview-ul îl susţinusem cu o tipă, directoarea de resurse umane din câte am înţeles, o tipă acră, total antipatică şi care nu-mi dau seama prin ce minune mă alesese pe mine! Mediul în companie era destul de strict pentru o agenţie de publicitate în viziunea mea, mi se pusese în braţe un catalog cam cât un atlas geografic de mare şi cu o sută de pagini cel puţin în care era descrisă viziunea companiei, regulamentul şi alte nebunii. L-am citit pe îndelete. Era o procedură pentru orice, chiar şi pentru banalul salut. Asta m-a amuzat tare, mi se părea penibil dar în definitiv eu alesesem să lucrez acolo.
Prima impresie despre cel ce avea să-mi fie şef a fost destul de bună. Părea un timp educat şi bine pregătit. Mi-a explicat ce am de făcut pentru început şi la ce se aşteaptă în mare din partea mea. Nu părea să-mi dea mari bătăi de cap.
După vreo trei zile de job, intram în birou revenind din pauza de masă. Şeful meu afişa un zâmbet tare ciudat. Nu puteam traduce în acel moment ciudăţenia din zâmbetul lui. N-am spus nimic şi mi-am reluat activitatea. După vreo zece minute de linişte profundă l-am auzit întrebându-mă:
- Auzi ... tu te ocupi cu masaje din alea erotice?!
Rămăsesem fără cuvinte. Nu ştiam la ce se referă, nu ştiam ce ar trebui sau ce ar vrea să-i răspund. Mi se părea o întrebare nepotrivită oricare ar fi fost contextul. Pur şi simplu nu înţelegeam de unde această întrebare. Doar că în neputinţa mea de a oferi un răspuns imediat, mi-am zărit telefonul mobil pe birou. Îl uitasem acolo în timpul pauzei.  Şi avusesem norocul ca fix în acel moment cineva din conducerea unui salon de masaj erotic la care fusesem la un interview să-mi trimită un mesaj destul de explicit care suna cam aşa:
„Bună ziua, vă contactez din partea salonului de masaj erotic X, aţi fost săptămâna trecută la interview. Mai sunteţi interesată de job?”
Ăsta e motivul pentru care urăsc iPhone-urile! Urăsc modul explicit în care sunt afişate mesajele noi pe display!
Realizasem ce se întâmplase. Şeful meu îl citise şi, în politeţea lui s-a gândit că-i OK să mă interogheze. Aşa că trebuia să rezolv cumva. Am folosit o regulă de bază în comunicare şi am ales adevărul! I-am spus că asta e oferta de muncă în Bucureşti în momentul ăsta şi da, chiar eram curioasă să văd care-i treaba acolo. A părut că înţelege şi bazându-mă pe calităţile pe care ar trebui să le aibă un manager ca el, credeam că această situaţie neplăcută va lua sfârşit în acel moment. Doar că în zilele ce au urmat, nu ezita să tot afişeze acel zâmbet ciudat, ba chiar îmi bătea tot felul de apropouri. Îmi dădeam seama că situaţia nu va la sfârşit prea curând mai ales că făcusem toate eforturile pentru asta. Mă îmbrăcam extrem de decent, îmi făceam treaba bine de fiecare dată, rămâneam peste program să mai ajut şi la altceva dacă era nevoie, totul ca să fi bine. Dar cu cât timpul trecea şeful meu devenea mai îndrăzneţ! Dar nici eu nu mă sperii aşa uşor!
SECRETARA CU PALTONEra o dimineaţă de toamnă. Avea o răcoare ce îmi intră pe fereastră şi îmi înviora spiritul. Mă pregăteam să plec la job şi eram pregătită să iau taurul de coarne! În stilul meu desigur! Îmi pusesem o ţinută provocatoare. Extrem e provocatoare! Eram o asistentă mai mult porno decât sexy. Un corset provocator şi o fustă de câţiva centimetrii, tocuri în picioare şi portjartiere care se terminau brusc sub fustă, cu un paltonaş pe deasupra pentru a reuşi să maschez tot, asta era vestimentaţia mea în ziua aceea!
Ajung la job. Punctuală din fire, cu zece minute mai devreme. Pregătesc cafeaua şi aştept. După douăzeci de minute, apare şi el. Întârziase desigur, doar era şef! N-are timp să-mi mulţumească pentru amabilitate, însă cafeaua e bună! Pe urmă fiţe, glume, texte! Toate cu tupeu, doar e băiat de Bucureşti!
La un moment dat îmi zice:
- De ce ţii paltonul ăla pe tine, la salonul de masaj erotic tot îmbrăcată stăteai?!
MASAJE EROTICE VREI? MASAJE EROTICE AI!Era fix ce aveam nevoie! Îmi făcea situaţia mult mai uşoară! Zâmbesc, îl privesc cu dulceaţă, îmi desfac tacticoasă nasturii paltonului şi îl agăţ în cuier. Pe urmă mă îmi iau mersul de scenă şi mă îndrept către birou. Eram o apariţie! Vedeam asta pe faţa lui. Rămăsese fără cuvinte, genul acela de tip prostuţ virgin care se fâstâceşte în prezenţa unei fete drăguţe. Îmi iau agenda, îmi fac de treabă, mă plimb de colo-colo. Aştept să spună ceva, aştept să redevină tipul tupeist de dinainte. Şi cum trecuseră câteva minute  fără să mai spună nimic fac eu primul pas. Mă îndrept către el, mă aplec asupra lui, îmi pun uşor mâinile  în jurul gâtului lui şi-l întreb:
- Şi cum ziceai că-i cu masajul ăla erotic?!
Era pur şi simplu interzis. Mă dorea, îl plăcea genul meu de femeie şi totuşi înainte simţise nevoia să se comporte urât cu mine. Acum era momentul adevărului, era momentul în care putea demonstra cu adevărat cât de bărbat era el. Avea o postură extrem de comică. Umflătura din pantaloni ce-l chinuia de minute bune îl puneau într-o lumină atât de penibilă. Şi-l mai întreb odată:
ASISTENTA FATALA- Masaj erotic doreai?! 
Moment în care nu a mai putut probabil suporta starea de excitare. Moment în care pantalonii lui din zona cu umflătura se umeziseră. Incredibil. Un şef atât de mare ... un şef cu un asemenea tupeu ... dar totuşi un şef de cinci minute. Cinci minute în care ejaculase fără să se întâmple nimic! Cinci minute care şi-a pus pe tapet bărbăţia! Cinci minute în care mă răzbunasem pe deplin ... cam asta mai rămăsese din marele meu şef cu pretenţii de băiat de Bucureşti!
Demisia mea a venit ca un act normal. A fost aprobată fără comentarii. A fost momentul în care am ales actualul job, momentul în care am ales să lucrez cu oameni adevăraţi. Am ales un job de maseuză la singurul salon de masaj erotic care, în viziunea mea, înţelegea cu adevărat valoarea cuvântului confidenţialitate, fusese singurul salon la care fusesem la interview şi nu mă deranjase cu mesaje. Deşi domeniul masajului erotic este privit ca un domeniu tabu, cunoscătorii se bucură de savoarea masajelor şi deliciul conversaţiilor de care poţi avea parte într-un astfel de salon de masaje erotice.
Giulia.

3 comentarii:

  1. Penibil momentul cu seful... cu siguranta ai facut o alegere buna ca ti-ai dat demisia si ai ales masaj erotic, mai ales ca esti lipsita de inhibitii. Ce pot adauga.. spor la munca si la mai multe postari! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am sa te urmaresc ( citesc ) cu placere...salutari cu respect tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant felul tau de a te expirma. Ideea e, exact cum ti-am zis si pe blogul meu, indrazneata. Tine-o tot asa! - Adrian T , Poet de Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere