vineri, 2 august 2013

Masaj Erotic la domiciliu ... dar ce domiciliu!


Era o seară fierbinte de August. O seară liniştită în care îmi aduc bine aminte şi acum, eram destul de distrată. Totul era perfect, chiar şi şeful îmi spusese în seara aceea pot întârzia câteva ore dacă doresc să mai petrec câteva ore la terasă cu prietenii. Acum fie vorba între noi era destul timp şi pentru masaj erotic. De la amiază şi până spre dimineaţă să tot răsfeţi clienţii doritori de senzaţii tari şi care aleg să şi-şi petreacă timpul liber într-un salon de masaj erotic.

La terasă era gălăgie mare, prietenii mei foarte zgomotoşi cu tot felul de subiecte, care pe unde a mai călătorit, care cu cine s-a mai căsătorit şi tot aşa. Fetele bineînţeles cu discuţii despre shopping, îşi etalau care mai de care ochelarii de fâţe! O atmosferă de care cu siguranţă nu-ţi e greu să te dezlipeşti dar orele se scurgeau nemiloase pe ceasul meu Guess!

Ieşala se apropie de sfârşit, îmi iau rămas bun de la prieteni şi prietene cu promisiunea de a ne vedea şi mâine seară, apuc poşeta de toarte, îmi iau mersul de prinţesă şi o tai spre salon! Nici nu ajung bine că mă şi întâmpină recepţionera cu un bileţel pe care erau notate detaliile unei rezervări. Îmi spune că sunase o doamnă care comandase un masaj erotic la domiciliu cu mine pentru şeful ei. Mă uit pe adresă, era pe undeva în zona Herăstrău! Zâmbesc şi-mi zic în gând: „Nici n-am venit bine de la plimbare şi tot la plimbare mă duc! Bun aşa!”. Ezit 2-3 minute în alegerea rochiei însă parfumul serii parcă mă inspiră! Aleg o rochie neagră, pe corp. Îmi venea demenţial! Parfumul desigur în ton cu vara, cu seara şi cu buclele mele blonde. Mai trag o privire în oglindă şi nu pot să nu admir cât de bine îmi pun gambele în evidenţă pantofii pe care-i port. Şi iarăşi, rochia asta îmi vine atât de bine ...

maseuza masaj erotic in liftSunt anunţată că trebuie să plec. Taxiul ajunsese deja! Zis şi făcut. După vreo 20 de minute eram în zona Herăstrău! Parcul mirosea şi el atât de bine! Şoferul îmi spune că a ajuns la adresă. Era un bloc nou. Cobor şi încerc să găsesc adresa. Urc cu liftul până la etajul 5. Era ultimul. Un singur apartament la acest etaj. Ciudat lucru, restul etajelor aveau câte 4 apartamente. Îmi spun: „Cine ştie, o fi vreun spaţiu tehnic şi domnul administrator o vrea să se delecteze şi el cu un masaj erotic! Ce tare!”. Nu stau mult pe gânduri şi sun la uşă. Se aud nişte tocuri. După câţiva paşi uşa se deschide. Mă primeşte o domniţă. Îmi spune că este secretară, lui, a domnului pentru care comandase masajul erotic la domiciliu. Impresia foarte plăcută, secretara era o doamnă pe la 30 de ani, era o tipă foarte bine. Era o prezenţă plăcută, ştia să întreţină o discuţie şi chiar şi mie ca femeie îmi părea destul de sexoasă. Mă întrebam de ce oare nu-i face ea masaj, chiar era bine de tot!

penthouse bucurestiLocaţia? Superbă! În locul spaţiului administrativ al unui bloc în care aveam impresia că voi intra, intrasem într-un superb penthouse. Ceva de vis. Living de sute de metri pătraţi. O da, un living cu piscină şi ferestre din tavan până în podea. Sincer, era cea mai opulentă locaţie în care fusesem invitată. Chiar mă întrebam la un moment dat. Dacă tipul ăsta are piscină în living, apa din piscină ce spaţiu ocupă? Spaţiul din tavanul vecinilor de dedesubt?! Poate aveţi voi răspunsul, eu n-am reuşit să desluşesc misterul încă ...

arta eroticaDupă aproximativ zece minute de protocol apare şi el. Era un bărbat frumos, pe la 35 de ani, proaspăt ras şi cu o tunsoare scurtă, bine făcută. Era îmbrăcat lejer, probabil că tocmai sosise de la birou şi se făcuse comod. Sau urma să-l fac eu comod ... A venit spre noi cu paşi hotărâţi, fermi. Îmi plăcea atitudinea lui. Părea genul de bărbat hotărât în viaţă şi care-şi face norocul cu propriile mâini. Ajuns lângă mine, se prezintă şi o prezintă şi pe asistenta lui pe care eu deja o cunoscusem. Ne-a invitat să luăm loc pe o canapea în living, să ne facem comode. Fiind gazdă şi simţindu-se dator să destindă atmosferă a iniţiat o discuţie întrebându-mă ce pasiuni am. I-am răspuns că-mi place mult pictura, pentru că văzusem că avea câteva tablouri interesante şi în plus stăpâneam subiectul destul de bine. Şi eu studiasem şi practicasem pictura când eram mai micuţă. A ţinut să-mi prezinte special o lucrare expusă în impunătorul living despre care mi-a spus că este singura reproducere expusă acolo, dar totodată că era lucrarea lui favorită. Era o lucrare de Gustav Klimt despre care mi-a spus că ar fi în stare să cheltuie tot ce are, chiar şi ce va câştiga în următorii 10 ani, doar să-o aibă. Să fie a lui, doar a lui! Îmi spun: „Ambiţios tipul ăsta!” şi-i urez succes!

Ne-am mai povestit noi una altă până când a sosit vremea să trecem la lucruri serioase! Asistenta punea multe întrebări, părea foarte curioasă! Vroia să ştie şi ea ce şi cum ... I-am explicat cum se face masajul erotic la care şeful îi dă replica:

- Dacă eşti aşa curioasă, poţi să asişti şi tu şi să vezi cum se face. Pe mine nu mă deranjează!

Recunosc, am fost puţin surprinsă, nu îi cunoşteam atât de bine şi nu ştiam la ce reacţii să mă aştept. Din partea ei, desigur! Dar fiind obişnuită cu astfel de situaţii am trecut repede peste moment şi am zâmbit larg către amândoi. Asistenta rămăsese blocată. El îşi dăduse seama probabil că făcuse vreo gafă ... A invitat-o să ia un loc, şi i-a spus ceva în şoaptă. Probabil îşi ceruse scuze. Ea nimic, parcă era de piatră.

M-am îndreptat către camera unde urma să se desfăşoare masajul erotic şi i-am lăsat singuri. Eram convinsă că aşa poate se vor descurca mai uşor. Sunt politicoasă de fel şi nu-mi place să pun oamenii în situaţii jenante.

masaj erotic cu trandafiriAm pregătit atmosfera, am întins câteva petale de trandafir roşu pe pat, am dat drumul playlist-ul cu influenţe italieneşti şi l-am aşteptat pe el. A apărut imediat. L-am invitat să se întindă şi am început masajul. Deşi nu-l întrebasem a simţit nevoia să-mi spună că probabil o supărase pe asistenţă pentru faptul că-i spusese că poate să asiste şi ea. Mi-a spus că nu-i nimic între ei deşi amândoi sunt tineri şi că niciodată nu au depăşit limita profesionalului. ÎI părea rău că poate întrecuse măsura ...

Şedinţa de masaj erotic la domiciliu decurgea normal. Îmi intrasem în ritm, simţeam muzica, atmosfera era plăcută şi liniştită. Facem masaj de cel puţin zece minute. Când. Ce credeţi ... Liniştea a fost tulburată de zgomotul unui mers pe tocuri. Erau tocurile asistentei care fără să mai bată la uşă şi-a făcut apariţia în cameră! Noi, uimiţi am rămas cu privirea asupra ei. Avea o faţă frumoasă, luminoasă, radioasă. Îmi spun: „Asta da femeie supărată!”. A suspinat puţin după care a întrebat:
- Dacă pot totuşi să asist la masajul erotic, aş putea să pun chiar  şi mâna???

Noi?! Hohote de ras! Ea?! A mai suspinat o dată!

Pe urmă am invitat-o alături de mine. S-a dezbrăcat şi urmărea atentă tehnicile pe care le foloseam. A exersat şi ea câteva. A urmat o şedinţă de masaj erotic de vis, vă imaginaţi. Probabil a fost cea mai palpitantă şedinţă de masaj erotic la domiciliu la care am participat! Ceva, spectaculos, savuros!

La final i-am lăsat îmbrăţişaţi! Erau aşa de dulci! Deşi se cunoşteau de multă vreme nu avuseseră prilejul să-şi descopere unul altuia latura erotică. Eram mulţumită de cum decursese masajul la domiciliu şi mai ales eram mulţumită că-mi făcusem noi prieteni! Şi tipsul a fost pe măsură!


Laura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu