marți, 23 iulie 2013

Masaj erotic cu surprize … pentru maseuze :)


Nici nu vă puteţi imagina cât de bine ne simţim în momentele în care clienţii noştrii fac anumite gesturi, gesturi care ne confirmă faptul că munca noastră este apreciată sau mai corect spus, minunatele şedinţe de masaj erotic, produc ceea ce noi ne-am propus: plăcere, mulţumire şi multă multă voie bună!

La ce gesturi mă refer?

Pentru noi sunt importante toate! Fie ele cât de mici! Pentru noi este importantă motivaţia care împinge spre astfel de gesturi şi nu neapărat gestul în sine!

happy birthdayGândiţi-vă la următorul lucru! Obiectivul nostru principal este să vă aducem zâmbetul pe buze, să vă destindem, să vă rupem de griji şi stresul cotidian! Cum să nu fi surprinsă când, uneori, apare bătând la uşa salonului de masaj erotic câte un client fidel ţinând în mână un superb buchet de flori de primăvară! Cum să nu te bucuri când, clienţi străini, veniţi de la mii şi mii de kilometrii depărtare, uneori special pentru noi, ne aduc mici cadouri încărcate de simbolistica tradiţională a ţării lor! Cum să nu te bucuri când unii dintre ei ţin minte chiar şi zilele noastre de naştere! Cum să nu te bucuri când în ziua în care ţi se mai schimbă vârstă cu un anişor ei  ţin neapărat să îşi facă apariţia în salon cu prăjituri delicioase! Cum să nu te bucuri atunci când unii dintre ei îţi mărturisesc că simt nevoia să ne treacă pragul fie doar şi pentru a sta de vorbă! Cum să nu te bucuri când ei vin într-un suflet să îţi ureze „La mulţi ani!” de Sfântul Ilie chiar dacă pe tine te cheamă Ileana ;)

Pur şi simplu ... cum să nu te bucuri!

Ne place la nebunie să fim bucuroase! Promitem să punem şi mai mult suflet în ceea ce facem, promitem să mai vă mai dăm cel puţin încă o mie de motive pentru care să vă gândiţi la noi! Promitem să facem din fiecare clipă un moment memorabil!
masaj erotic

Vă mulţumim că sunteţi alături! Cum? În continuare vom da toată silinţa să vă aducem zâmbetul pe buze! De ce? Ne place la nebunie să zâmbim împreună!
 
Echipa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu