marți, 3 decembrie 2013

Masaj erotic la hotel . Capricii, fashion, style!

MASAJ EROTIC LA HOTELEra un englez versat, probabil cu cele mai alese calităţi bărbăteşti din lume. Avea acum aproape 35 de ani şi pentru a nu mai face atâtea prosti pe malurile Tamisei, tatăl lui îl smulsese din viaţa de noapte londoneză cu petreceri continue şi-l puse taman director al filialei din Bucureşti a companiei pe care o deţinea.
Probleme mari pe capul bietului fiu! Avea să locuiască într-un micuţ hotel de 5 stele de pe Calea Victoriei, aruncat fără să ştie în mijlocul high-life-ului bucureştean de altădată. Ca orice turist într-o ţară străină automat ţi se activează spiritul cunoaşterii. O ţară nouă, o limbă nouă, o lume nouă, toate vor trebui decodificate! Şi cum interacţiunea este cea mai bună reţetă pentru toate, englezul nostru se şi puse pe treabă! Şi spuse el:
- Dacă tot trebuie să interacţionez, atunci s-o fac într-un mod plăcut!
Soarele dâmboviţean îi plăcea, îl făcea să zâmbească. Bucătăria românească nu era tocmai pe gustul lui dar se descurca! În schimb era surprins că în Bucureşti majoritatea duduilor aveau sub 70kg! Dornic de explorare pe aceste tărâmuri îşi scoase tableta din dotare şi caută ”erotic massage” pe Google. Era seară, era de pe drum şi înainte de somn se pare că avea de gând să-şi întindă puţin muşchii! Răsfoi mai multe site-uri dar îi căzuse cu tronc pachetul de masaj erotic THE DOLCE ESSENCE de la VIP Obsession. Era încânt pentru că găsise un salon cu program non stop, dar mai ales un salon de ale cărui servicii de masaj erotic se putea bucura chiar în camera lui de hotel! Ăsta da răsfăţ!
Şi ca-n poveşti, nici nu apucă Fat Frumos-ul nostru britanic să pună bine mâna pe telefon şi să sune căci o superbă maseuză îi şi bătea la uşă! Era blondă, avea 1.72, ochii albaştrii! Era un înger slav, un înger de a cărei frumuseţe avea să se bucure multă vreme! Şi nu numai ...
Au urmat multe petreceri, doar fetele noastre cu asta se ocupă ... În scurt timp prinţul nostru se simţea mai ceva ca acasă! Socializarea cu păpuşile dâmboviţene îi pria de minune! Era inteligent, ambiţios, şi-i făcea plăcere să-şi flateze publicul vorbind româneşte!
STRIP POKERAvea de demonstrat şi în cadrul companiei, doar pentru asta fusese trimis în Bucureşti ... Prima schimbare avea să fie la nivel de staff. Prietenii ajunseseră să-l poreclească „the boss of 90-60-90”!
Cam toate team building-urile organizate de el erau în acelaşi ton: partide prelungite de poker pe dezbrăcate în apartamentul lui din Grand Hotel Continental de pe Calea Victoriei terminate în şedinţe savuroase, nesfârşite de masaj erotic delicios! Capricii, fashion, style ...  

2 comentarii:

  1. Hmmm interesting post!:)Quite sexy... I'm holding my first international give away, maybe you would want to join in?:)

    RăspundețiȘtergere
  2. E o adevarata placere si provocare pentru mine, pentru noi! ;)

    RăspundețiȘtergere