duminică, 18 august 2013

JELQ & Jelqing - Tehnici şi proceduri de mărirea a penisului

Pentru a răsplăti interesul cititorilor noştri am decis să vă împărtăşim şi câteva din tehnicile de masaj pe care le folosim în cadrul şedinţelor de masaj erotic. Ne vom îndrepta atenţia astăzi asupra tehnicii Jelqing folosită în cadrul pachetului THE ESSENCE VIP Obsession. Chiar dacă în cadrul salonului nostru tehnicile de masaj erotic folosite sunt catalogate ca secrete de business, dorinţa de a vă răsplăti curiozitatea a fost mai puternică!
Care este beneficiul tehnicii de JELQ în cadrul unei şedinţe de masaj erotic? Uimitor! Penisul dumnevoastră pur şi simplu va creşte în mărime. Atât în lungime cât şi în circumferinţă. Definitiv!
În realizarea acestei tehnici maseuza trebuie să respecte cu rigurozitate următorii paşi:
maseuza jelqing
 Încălzirea
Este o etapă deosebit de importantă întrucât dacă este obligatoriu a fi executată corect pentru a preveni eventualele accidente:
Maseuza vă masează întreaga zonă genitală folosind un ulei cald o perioadă de 6-8 minute. Scopul acestui masaj de încălzire a penisului este să se încălzească toate ligamentele. Test: dacă după cele 6-8 minute de masaj penisul tău radiază de căldura înseamnă că s-a efectuat corect masajul de încălzire!anatomia penisului
 
Stretching (exerciţii de întindere)
Penisul trebuie adus în stare fleaşcă cu un grad maxim al erecţiei de 30%. Penisul se va prinde cu ajutorul degetului mare şi cel arătător sub capul penisului (gland) şi se va întinde spre stânga, spre dreapta, înainte şi în sus. Pentru fiecare tip de întindere trebuie executate 25 de contracţii tip Kagel. După fiecare serie de 25 de contracţii penisul va trebui scuturat pentru relaxarea ligamentelor. Contracţiile trebuie efectuate rapid şi cu forţa!
priza OK Jelqing
 
Jelqing
Odată efectuat exerciţiul de stretching, atât ligamentele cât şi celelalte ţesuturi ale penisului vor fi relaxate şi maleabile, starea recomandată pentru efectuarea exerciţiului de Jelqing fără risc de accidentare. Pentru lubrifiere se va folosi la fel, ulei cald.

Maseuza va folosi aceeaşi priză cu ajutorul degetului mare şi a arătătorului, doar că de această dată va prinde penisul de la bază, mai întâi cu mâna stângă. Odată ce a efectuat priza alunecă uşor spre gland până la jumătatea penisului într-o perioadă de circa 4-5 secunde. Va repeta alunecarea şi cu a doua mână folosind aceeaşi tehnică. O serie trebuie să cuprindă 50 de repetări. În cazul în care se vor întâmpina probleme datorită erecţiei va trebui să aştepţi până nivelul acestui scade. Relaxarea se va face aplicând în continuare ulei cald. Nivelul maxim al erecţiei la care se poate efectua exerciţiul de Jelqing este de maxim 70%. Pentru rezultate vizibile trebuie să efectuate 3 serii de 50 de repetări.
 
 
Jelqing V
Exerciţiul de Jelqing V se execută cu ajutorul V-ului creat de degetul inelar şi cel mijlociu. Partea inferioară a penisului va sta în V-ul creat cu ajutorul celor două degete. Cu palma orientată în sus şi cu cele două degete încovoiate către abdomen se vor efectua alunecări până sub gland. Alunecările se vor efectua alternativ cu cele două mâini. Beneficiul acestui exerciţiu constă în tonifierea şi câştigul în grăsime a penisului. Pentru rezultate vizibile se vor efectua 3 serii de câte 30 de repetări.
 
 
Revenirea
Este foarte important să luăm măsuri de prevenire a traumelor de aceea în final se va relua exerciţiul iniţial de reîncălzire a zonei genitale pe o perioadă de 6-8 minute.
Tehnica este menită să vă confere un penis mai gros şi mai lung în condiţii de maximă siguranţă.

BENEFICIILE SUNT PERMANENTE!
tehnici marirea penisului
 

11 comentarii:

  1. Este foarte interesant articolul.

    Nu ar fi o idee bună să efectuezi aceste exerciții după ce respectivul ejaculează? Așa n-ai mai avea probleme cu eventuala lui erecție.

    Nu îmi place tema aleasă pentru blog (mă refer la design, la cum arată), nu-i în consonanță cu ceea ce scrii. Dacă ai dificultăți la partea tehnică, te pot ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este recomandat a se efectua aceste exercitii inainte de ejaculare pentru simplul motiv ca penisul este mult mai bine alimentat cu sange inainte decat dupa. In ceea ce priveste tema grafica a acestui blog, am incercat sa aleg o tema care sa nu deranjeze, care sa le permita cititorilor sa-l rasfoiasca fara probleme chiar si la birou! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Giulia daca vrei pot sa te ajut eu cu o noua tema pentru blogul tau , daca esti de acord astept un raspuns din partea ta sau discutam pe fb mai multe detalii daca vrei sa te ajut ;) .

    RăspundețiȘtergere
  4. Am gasit cum pot schimba tema insa nu am gasit pana acum niciuna care sa se potriveasca asa cum mi-as dori. Mai caut :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Unde gasesc o maseuza care stie sa faca aceste exercitii?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu siguranta la salonul de masaj erotic VIP Obsession :)

    RăspundețiȘtergere
  7. sant interesat de un astfel de masaj,dar care ar fi pretul unei sedinte si cat dureaza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Viorel,
      Pretul este de 400 RON si dureaza 90 de minute. Pe parcursul celor 90 de minute veti benecia atat de un masaj de relaxare profund cat si de tehnicile de marire a penisului si cele de masaj erotic.

      Ștergere
    2. Buna Giulia,

      Mai este disponibil acest tip de masaj la voi la salon?
      Daca da, la ce maseuza sa fac programare?

      Bogdan

      Ștergere
    3. Salut, sigur ca da. Acest tip de masaj face parte din oferta salonului de masaj erotic VIP Obsession iar pentru a putea beneficia de el trebuie sa sunati si sa alegeti maseuza cu care doriti sedinta de masaj.

      Ștergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere