luni, 7 aprilie 2014

Profesoarele de masaj erotic vs. Alina Plugaru, Laura Andreşan, Asistentele TV & Co.

Probabil că cei mai mulţi dintre voi v-aţi plictisit de fiţele fătucilor din showbiz, fătuci care se laudă care mai de care cu performanţe demne de cartea recordurilor. Alina Plugaru era fata specială din filmele XXX, Laurei Andreşan nu-I mai ajungeau nici degetele de la picioare să înşire lista nemărginită de fotbalişti şi politicieni, şi am putea continua liniştiţi cu asistente TV pozând în zâne imaculate şi tot aşa …
Fiecare cu povestea ei, aproape fiecare cu cel puţin o dramă în spate. Mai să ţi se facă milă şi să-ţi vină să le iei acasă!
Poveşti siropoase se scurg în fiecare zi din cutia numită „televizor” şi-ţi ocupă inutil timpul. Şi pentru că ştim că tu eşti un „bărbat pe bune”, un bărbat puternic care nu are timp de prostii dar are nevoie în viaţa lui de lucruri palpabile, adevărate, ţi-am pregătit o surpriză de care să te poţi bucura doar tu!
Săptămâna aceasta, noi, îndrăzneţele fete de la salonul de masaj erotic VIP Obsession, dorind să venim în întâmpinarea viselor tale, te aşteptăm costumate în profesoare! Da, suntem profesoare de masaj erotic, suntem profesoarele pe care va trebui să le asculţi şi profesoarele care îţi for pune şi note!
... tu ţi-ai făcut temele?! Surprizele abia încep ...
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu