sâmbătă, 19 octombrie 2013

Baie în lapte


MASEUZA FACE BAIE IN LAPTE
Am o mare dilemă! Am tot citit pe net şi prin tot felul de reviste lucioase despre efectele miraculoase ale laptelui asupra pielii şi mi-am propus să mă răsfăţ cu o baie în lapte! Toate bune şi frumoase, am achiziţionat imensa cantitate de lapte necesară pentru a umple cada însă acum am o mare dilemă: lăpticul este cam rece, ştie cineva cum se procedează la partea cu încălzirea?!
Au uitat să menţioneze specificaţiile tehnice cei care pariază pe reţeta asta, aşa că ... ce mă fac acum?!
Dacă aveţi idei strălucite nu ezitaţi să-mi daţi un sfat!
Pupici dulci,
Giulia

7 comentarii:

  1. e simplu giulia....intri impreuna cu prietenul tau si va tineti in brate....se va incalzi laptele instantaneu...

    constantin (chris) ghigeanu
    Guelph, ontario

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru idee Constantin! Alte sugestii?

    RăspundețiȘtergere
  3. Giulia nu prea stiu ce sa iti sugerez.Pe langa partea cu da un search pe google , ca-i atotstiutor si cel mai bun prieten la nevoie , poti incerca sa incalzesti laptele la o sursa de caldura in cantitati moderate si sa il pui in cada,ca mai apoi sa te bucuri de rasfat, insa exista o mica problema -> laptele trebuie incalzit in functie de temperatura preferata de tine si in acelasi timp,pentru ca sa nu existe variatii intre un lapte mai caldut si unul fierbinte.
    P.S - Ai grija ca laptele sa fie macar pe jumatate proaspat pentru ca in timpul operatiei de incalzire isi poate modifica "forma" si poti risca sa te rasfeti in lapte batut si nu in unul aproape proaspat, sa nu mai mentionez ca proprietatile laptelui proaspat difera de ale celui batut.

    Succes! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Google e genial, intr-adevar! Am rezolvat problema folosind doua vase mai inalte pe care initial le-am umplut cu apa fierbinte si mai apoi le-am asezat in cada cu lapte. In numai 20 de minute lapticul era perfect pentru a ma rasfata in el! Pielea mea e atat de catifelata acum incat ma excita chiar si pe mine cand ma ating! Yumi! Sunt nebuna :)

    RăspundețiȘtergere
  5. De curiozitate, ce cantitate de lapte ai consumat pt baie ? :))

    RăspundețiȘtergere
  6. 120 de cutii de lapte la 1 L. Prin urmare 120 de litri :)

    RăspundețiȘtergere
  7. La un corp fierbinte laptele se încălzește imediat...mai trebuie un pic de imaginație. :)

    RăspundețiȘtergere