sâmbătă, 21 iunie 2014

Globalizarea, Capitalismul şi Masajul Erotic

Trăim în secolul XXI, într-o lume nebună, a lume agitată în care aproape de fiecare dată cel mai mare preţ se pune pe viteză. Astăzi susţinem un interviu în Bucureşti, mâine seară luăm cina la Paris iar poimâine semnăm un contract important la Tokyo. Fiecare secundă ajunge să fie importantă iar expresia „time is money” ajunge să ne conducă viaţa. Dar dacă totul este despre timp şi bani, trupul şi spiritul cui rămân? Mai primesc ele oare atenţia cuvenită? Sunt oare ele în într-o luptă continuă cu forţele dezvoltate de capitalism sau pot coexista în bune condiţii?
Mulţi susţin faptul că aici cultura are un cuvânt greu de spus. Dacă în culturile orientale trupul este considerat un templu pentru spirit iar concepţia despre natură este aceea că aceasta trebuie respectată  şi în niciun caz adaptată sau modificată cum adesea se vehiculează în culturile occidentale, cultura europeană şi cea americană orientate spre performanţă tind să valorizeze omul în funcţie forţa de muncă vândută, de banii cheltuiţi pe produse şi servicii, de disponibilitatea de a renunţa la aspiraţii şi împliniri spirituale în favoarea satisfacţiilor pe termen scurt. Dar oare aceasta este misiunea ancestrală a omului?
Am fi tentaţi să nu zăbovim prea mult asupra acestei probleme, mai ales că avem exemplul Indiei – o ţară orientală a cărei populaţii îşi duce viaţă de zi cu zi, an de an, secole de secole în armonie perfectă cu natura şi care privită din perspectiva standardelor noastre de performanţă trăia odată la limita sărăciei. Dar viaţa ne-a demonstrat că nu respectul pentru natură, pentru trup şi suflet conduc la astfel de rezultate. Mai nou, păstrându-şi cultura intactă, India se luptă pentru un loc cât mai fruntaş pe podiumul economiilor mondiale.
Dacă ar fi să privim retrospectiv sunt sigură că multora dintre noi ne-ar fi mai mult decât dificil să ne reamintim momentul în care am dedicat ultima dată timp propriului trup şi spirit. Am avea câteva încercări, animaţi fiind de reclamele ce ni se derulează zi de zi la televizor şi care ne ademenesc să credem că sunt făcute pentru a promova produse care să ne facă fericiţi. Dar fără să facem o analiză prea profundă vom vedea că avem de-a face cu mii de minute gratuite pe mobil, medicamente, tigăi la super oferte, iaurturi care ne fac burtica să danseze, paste de dinţi toate numărul unu în lume. Desigur îşi au şi ele utilitatea lor dar oare sunt ele create pentru a pune omul în centrul atenţiei?
Dincolo de faptul că omul este o fiinţă raţională el este şi o fiinţă socială. Şi asta ar trebui să-l facă deosebit. Asta ar trebui să-i dea valoare. Fie că vrem să recunoaştem sau nu tuturor ne place să petrecem timp în cercul nostru de prieteni. Atunci de ce să ni-i ţinem la distanţă graţie miilor de minute gratuite şi să ne amintim de ei doar când Facebook-ul ne semnalează că-i ziua lor de naştere? De ce să ne încuiem în dormitor cu laptopul în braţe şi să vizionăm toate filmele sinistre descărcate de pe torenţi?  N-ar fi oare mult mai frumos şi mai îmbucurător să ne îngrămădim zgomotoşi pe terase? Cu siguranţă veţi spune că uneori plouă afară iar meciurile sunt mai toate noaptea şi trebuie să le vedeţi. Iar la terase nu puteţi sta nenumărate ore. Ştim, şi nouă ne place fotbalul, dar avem noi oare dreptul să ne uităm prietenii în agenda telefonului? Avem noi oare dreptul să ocolim sala de sport doar pentru faptul că vedem sportul la TV?
Mulţi vom spune că trăim în modernitate! Şi ăsta e un lux pe care vrem sau trebuie să ni-l permitem! Eu pot să observ doar cât de superficiali suntem şi să mă îngrozesc când aud vreun puşti de douăzeci de ani că a ajuns să-l doară oasele sau pe vreun tip de treizeci din vreo multinaţională că a ajuns a nu aibă alţi prieteni în afară celor de la job.
Ziua are 24 de ore. În cultura noastră am fost învăţaţi că 8 ore sunt pentru somn, opt ore pentru job şi ultimele 8 ore timp liber. Ce mi se pare amuzant este că din start cele 8 ore de timp liber sunt puse pe ultimul loc. Şi din start este clar că vom avea mai puţină energie în aceste 8 ore. Tocmai de aceea ar trebui să le folosim la maxim, să ne relaxăm, să ne reenergizăm, să ne descreţim frunţile şi să ne îmbogăţim spiritual. Va trebui să uităm de telefoanele şi tabletele făcute cadou de la serviciu tocmai pentru a deveni disponibil 24/24!
Dar bine bine, mă veţi întreba acum care-i alternativa. Cu siguranţă alternativele sunt multe. Şi daţi-mi voie să nu mă îndoiesc de creativitatea voastră. Veţi spune că sunteţi poate prea obosiţi pentru a mai avea timp să fiţi creativi dar daţi-mi voie să vă contrazic! Creativitatea vă face atât de speciali, de unici!
Şi pentru a vă ajuta să intraţi cu cât mai mare uşurinţă într-o stare de creativitate deplină dar mai ales pentru a vă răsplăti trupul şi spiritul vă propunem o şedinţă de masaj de relaxare. După cum ştiţi masajul este o tehnică de relaxare veche de mii de ani, prin urmare putem fi siguri că este în consens total cu natura. Dar pentru că eram la capitolul creativitate vă propunem să trecem la nivelul următor al masajului de relaxare, la masajul erotic. Acesta este o combinaţie de masaj de relaxare şi tehnici străvechi de masaj oriental menite să elimine stresul, tensiunea, să relaxeze gupele musculare încordate şi să calmeze durerile cauzate de stresul zilnic şi mai ales să vă provoace o stare de bine, o puternică încărcătură senzorială urmată de o senzaţie de relaxare absolută. 
 Beneficiile masajul erotic şi de relaxare sunt multiple. De la îmbunătăţirea circulaţiei până la creşterea mobilităţii articulaţiilor, masajul vă ajută să vă recăpătaţi tonusul şi să redeveniţi o persoană energică şi vioaie. Specială este apropierea extremă între trupul dumneavoastră şi trupul maseuzei, apropiere ce stimulează socializarea, exteriorizarea grijilor, a gândurilor neexprimate şi a dorinţelor nerăbdătoare de a fi puse pe tapet. Masajul erotic este stimulul perfect pentru a descoperi lucruri noi şi a lega noi prietenii. Masajul erotic este incitant, dulce, seducător, splendid. Filozofia noastră este că masajul este făcut după chipul şi asemănarea maseuzelor! Ne place masajul erotic pentru că ne place să ne facem prieteni, pentru suntem mai frumoşi(frumoase), mai deştepţi(deştepte)! Ne place masajul erotic VIP Obsession!

2 comentarii:

  1. Masajul erotic este o metoda excelenta de relaxare, motiv pentru care nu reusesc sa inteleg de ce oamenii inca privesc acest subiect drept unul tabu. Este un tip de arta, menit sa ofere beneficii remarcabile asupra planului fizic sau cel mental, si implicit ne ajuta sa uitam de oboseala si stresul acumulat intr-o perioada aglomerata. Unul dintre motivele care ma determina sa aleg un anumit salon de masaj este reprezentat de decor. Cadrul ambiental are un aport semnificativ in dezinhibarea unei persoane care paseste pentru prima data intr-un astfel de cadru erotic, care emana senzualitate si seductie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va dau dreptate! In ziua de astazi suntem mult prea preocupati de aspectul material si putini dintre noi isi mai fac timp pentru ei insisi. Suntem agitati, grabiti si tresati si avem nevoie de un repaus pentru a face fata, iar masajul este un mijloc perfect prin care sa ne detasam pentru putin timp de problemele noastre.

    RăspundețiȘtergere