sâmbătă, 7 iunie 2014

Gelozia – boală sau prostie ?

petrecere masaj eroticBucuroase până peste cap de deschiderea unui club fiţos de pe malul lacului Herăstrău, noi fetele de la salonul de masaj erotic VIP Obsession ne-am gândit că am putea continua petrecerea noastră continuă în care ne tot aflam de vreun an de zile taman în acel loc.
Zis şi făcut. Pun mâna pe telefon, fac o rezervare şi pe când nici nu trecuse bine de miezul nopţii ne-am înfăţişat ca preţioasele la locul cu pricina. Petrecerea era început, agitaţie era cât cuprinde. Primim masa pentru care făcusem rezervarea şi după ce ne-am aşezat cuminţele, ne-am comandat bine meritatele şampanii.
În dreapta noastră era bucurie! Un alt grup de vreo 8-9 pisicuţe ieşiseră la o petrecere zgomotoasă de burlăciţe. În stânga, ceva mai liniştiţi, un grup de patru băieţi însoţiţi de iubitele lor! Neliniştită mă uit în faţa şi-n spate şi zâmbesc: erau mese la care stăteau doar băieţi! Avem totuşi să facem câteva victime în seara aceea!
masaj erotic cu sampanie in BucurestiDar când faci planul dinainte nu-i musai să se-ntâmple aşa! Oi fi eu maseuză la cel mai tare salon de masaj erotic din Bucureşti dar Samantha nu sunt! Şampaniile curgeau, orele de distracţie curgeau şi ele. Muzica ne curgea prin vene amestecată cu spumoasele bule de Moët & Chandon iar atmosfera era cel puţin un delir. Cu cât zorii zilei se apropiau mai grăbiţi, atmosfera se încingea şi mai tare. Dar neprevăzutul avea să-şi facă şi el apariţia cât de curând ...
Şi cum eram noi vesele şi dansăm nebuneşte, nu ştiu cum se face că-mi alunecă privirea spre masa din stânga. Observ cu stupoare că la masa din stânga noastră era singurul grup din club care nu se distra. Iubitele tipilor şuşoteau arţăgoase şi aproape că ne arătau cu degetul. Cu ce greşisem oare? Eram vinovate că ascultam muzică şi ne simţeam bine? Tipii păreau băieţi educaţi şi încercau să le integreze şi pe ele în atmosferă, încercau probabil să salveze aparenţele.

gelozia si masajul eroticTresar speriată şi încerc să analizez restul clubului, să încerc să-mi dau seama dacă noi suntem cu adevărat problema. În dreapta burlăciţele erau într-un dans nebun şi aproape că-şi pierduseră pantofii şi rochiile, tipii din spate cât şi cei din faţă nu ne mai slăbeau din complimente şi invitaţii la dans iar restul băieţilor de prin club aproape că ne sorbeau din priviri. Doar grupul din stânga noastră era posomorât. Încercăm să înţeleg de ce şi nu mică mi-a fost mirarea când la un moment dat fetele din dreapta le-au cerut iubiţilor lor să se întoarcă cu spatele la noi şi să se uite fix spre ele! Au stat băieţii aşa cu privirea fixată vreo două ore! Noi am continuat să ne simţim bine până soarele a început să se scalde prin părul nostru blond!
Să fie oare asta dragostea adevărată? 

2 comentarii:

  1. dupa parerea mea gelozia in timp daca se hraneste cu prea multa lipsa de incredere si prea multe indoieli fata decpersoana iubita poate devenii o boala destul de grea

    RăspundețiȘtergere