miercuri, 14 august 2013

Coincidenţele pot fi şi Sexy şi Erotice!


fete sexy pe stradaNici nu ieşisem bine de pe băncile liceului şi nici nu se uscase cerneala pe diploma de bacalaureat când, într-o după amiază, plimbându-mă cu prietena mea cea mai bună în zona Piaţa Romană, am fost abordată de o domnişoară, destul de drăguţă, care m-a invitat să mă înscriu la agenţia de MODELE X pe care o promova şi la care lucra şi ea. ÎI răspund puţin plictisită că nu sunt primii care mă abordează cu astfel de propuneri şi în orice caz nu sunt dispusă să mă înscriu într-o agenţie doar pentru că patronul să facă bani frumoşi din taxele de înscriere.

Tipa fâşneaţă şi sexy, îmi zâmbeşte politicos şi îmi spune că-i păcat de ochii mei albaştrii, de înălţimea mea de 1.80 m, de faptul că spre deosebire de alte fete nu mi-am luat nervii pe frigider! Ţine să îmi spună că ea nu abordează decât fetele cu potenţial pentru că agenţia pe care o reprezintă se ocupă cu modelingul în adevăratul sens al cuvântului şi nu uită să-mi dea un flyer cu detaliile de contact în cazul în care mă voi răzgândi.

Primesc flyerul, o salut şi mergem mai departe. Îmi aduc bine aminte şi acum, tipa aceea m-a binedispus, probabil datorită complimentelor pe care mi le făcuse, eram toată numai un zâmbet. Cam după două minute de mers visător îmi amintesc că eram totuşi însoţită de prietena mea. Îmi întorc privirea către ea şi-mi dau seama că era neagră de supărare! Da, era supărată foc din cauza faptului că tipa de la agenţia de modeling mă abordase numai pe mine şi mă complimentase doar pe mine!  Bineînţeles că deşi ea era cea mai bună prietenă a mea, aceasta a fost ultima noastră întâlnire! Aşa sunt fetele ...
happy and sad girls
A doua zi am pus mâna pe telefon, am sunat la numărul de pe flyer şi m-am programat pentru casting. Am trecut cu brio şi am început să lucrez. Pentru că lucrăm împreună chiar cu tipa care mă abordase pe stradă nu a trecut mult timp până ne-am împrietenit şi am devenit cele mai bune prietene!

Dar ce să vezi, după o perioadă dispare şi ea din peisaj! Nu mai trecea pe la agenţie şi deşi o sunasem insistent de câteva ori îmi spunea că nu-i nimic grav, că lipseşte doar o perioadă, că este implicată într-un alt proiect şi că poate-mi va spune la un moment dat!

maseuze masaj erotic la cafeaCam după o lună, ea, noua mea cea mai bună prietenă şi care aparent mă uitase, mă sună şi mă invită în oraş să bem cafeaua împreună. Eram tare curioasă să văd ce-a mai făcut între timp, aşa că m-am îmbrăcat în doi timpi şi trei mişcări, am luat un taxi şi în nici o jumătate de oră eram împreună la ţigară! Eu curioasă, o tot rugam să-mi spună, ce-a mai făcut între timp, ce mai e nou în viaţa ei! Ea, cu o privire de vulpe, îmi spune:

- Am vrut să fiu independentă financiar, aşa că mi-am schimbat job-ul, de fapt mi-am mai luat încă unul!

Eu neputând să-mi stăpânesc curiozitatea o tot întrebam:

- Ce, unde, cum? Hai spune-mi, spune-mi odată! Spune-mi mai repede te rog!

Şi atunci ea ... la fel de misterioasă ca şi la prima întâlnire ... îmi întinde o carde de vizită. Scria pe ea VIP Obsession Erotic Massage. Erau trecute şi nişte numere de telefon şi un site. Am vrut să o întreb: „Tu chiar lucrezi la un salon de masaj erotic?!” dar pur şi simplu nu-mi găseam cuvintele. Pentru a nu da de bănuit că-s atât de uimită şi pentru a da senzaţia că nu m-a surprins momentul am scos iPhone-ul şi am intrat pe site-ul salonului de masaj erotic să văd ce-i cu el.

Era un site frumos, fashion! Chiar avea stil şi îmi plăcea că fiecare opţiune era pusă la locul ei! Compoziţia era destul de erotică însă nu avea nimic vulgar. Era pur şi simplu artă! Îmi spun: „Trebuie să se câştige mulţi bani într-un business ca ăsta!”. Am vrut să o întreb pe buna mea prietenă, dar iarăşi, nu mi-am găsit cuvintele! Am mai răsfoit site-ul şi am găsit o secţiune MODELE unde erau poze cu maseuzele care lucrau în acest salon. Am găsit şi poze cu prietena mea. Pozele ei erau atât de reuşite, îi puneau în valoare trupul bine lucrat şi chipul de zână! Şi da, se vedea că se simte atât de bine cu ceea ce face ...

cel mai sexy modelÎmi spun: „Asta da coincidenţă! Ea care promova o agenţie de modeling are poze pe site-ul atât de fashion al unui salon de masaj erotic. Ea care era cel mai bine cotat model din agenţie are poze pe site-ul salonului de masaj erotic în secţiunea MODELE! Ea care mi-a întins flyerul pentru a mă invita să lucrez ca model la agenţie îmi întinsese acum o carte de vizită a salonului de masaj VIP Obsession. Oare ce avea să mai urmeze?!

Cu ochii aţintiţi la iPhone şi răsfoind de zor site-ul de masaj, am simţit cum prietena mea mă strângea uşor de mână. Am ridicat uşor privirea până când am realizat că ne priveam una pe alta fix în ochii. Am primit din partea ei acelaşi zâmbet ocrotitor după care m-a întrebat:

- E super job-ul ăsta! Eşti sigură că nu vrei să încerci?!

Chiar dacă în mod normal probabil mi s-ar fi părut neinteresant, acum, pentru că ea – prietena mea cea mai bună lucra acolo, nu-mi puteam stăpâni curiozitatea! I-am strâns şi eu mâna şi i-am dat un răspuns hotărât:

- Da! Vreau să încerc! Vreau să mă înveţi cum se face şi da, vreau să concurăm să vedem care va fi mai bună!

modele masaj erotic
Au trecut doi ani de când lucrăm împreună la salonul de masaj. Am învăţat cele mai incitante tehnici de masaj erotic şi pur şi simplu simt că am evoluat ca persoană! Suntem în continuare cele mai bune prietene şi fireşte cele mai bune! Studiam împreună design-ul vestimentar şi promitem să vă surprindem cu cele mai trăsnite surprize!
Alice.

3 comentarii:

 1. frumos scris, cu toate ca s-au strecurat cateva greseli gramaticale
  as fi interesat de tehnicile pe care le stapaniti
  :)
  go.kilo@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumim pentru apreciere si in acelasi timp ne cerem scuze pentru greselile care s-au mai strecurat. Desi am recitit articolul inainte sa-l publicam s-au mai strecurat cateva si din vina noastra dar si din vina programului de diacritice Autocorect pe care-l folosim la editare. Promitem sa fim mai vigilante data viitoare si stati fara grija noi le incurajam pe domnisoarele maseuze sa scrie articole si cu privire la tehnicile de masaj pe care le folosesc. Va invitam sa cititi articolele noastre si in viitor!

  RăspundețiȘtergere