sâmbătă, 14 septembrie 2013

Fetele de la masaj erotic iubesc Alegria şi Cirque du Soleil

Toamna aceasta a început frumos în Bucureşti. Vremea încă destul de caldă a reuşit să ţină oamenii afară din case. Unii pe la terase, alţii pe la concerte şi, aproape toţi, bineînţeles toţi cei norocoşi, la spectacolul Alegria susţinut de Cirque du Soleil.
De ce am ales să vă vorbesc despre Alegria şi Cirque du Soleil? În primul rând că eu şi colegele mele de la salonul de masaj erotic unde lucrez ardeam de nerăbdare să vedem odată spectacolul! Cumpărasem bileţele cu mai bine de un an înainte şi parcă timpul nu mai trecea!
Aşteptarea ne-a fost răsplătită din plin! Un spectacol ireproşabil. Colegele maseuze erau în extaz! Se şi vedeau în rolul chinezoaicelor contorsioniste şi îşi imaginau cum ar dezvolta ele o coregrafie folosind acele mişcări imposibile! Cunoscătorii ştiu la ce mă refer! Probabil că acele chinezoaice au răvăşit fantezia oricărui spectator, şi sunt sigură că până şi imaginaţia fetelor a luat-o razna! Important este că ne-am simţit bine, că Cirque du Soleil ne-a încântat cu un spectacol la cel mai înalt nivel şi astfel ne-am încărcat bateriile spre a vă încânta la rândul nostru simţurile, în cea mai incitantă şedinţă de masaj erotic! Rezişti?!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu