joi, 18 iulie 2013

Teambuilding cu peripeţii


Luna iulie este una foarte specială pentru noi! Este specială pentru faptul că, managerul nostru ne-a obişnuit ca în fiecare an, la începutul lunii iulie să organizeze mult aşteptatul teambuilding anual! Noi îl vedem ca pe un adevărat deliciu ca pe o adevărată minivacanţă!

sedinta la salonul de masajDar cum orice lucru bine făcut necesită organizare, cooperare şi comunicare, bineînţeles că totul a început cu o şedinţă. A fost o şedinţă în care managerul ne-a prezentat obiectivele şi temele ce vor fi discutate pe perioada teambuilding-ului, dar ne-a fost prezentat şi programul de activităţi de divertisment.

Strategii, grafice, cote de piaţă, vă daţi seama cât de receptive mai puteam fi noi la astfel de lucruri. Dar cum în orice firmă serioasă trebuie făcute şi astea am încercat să ne concentrăm, bineînţeles mai mult pentru a termina mai repede cu ele!

Şedinţa se încheie! Noi suntem deosebit de vesele! De ce?! Avem o super locaţie pentru teambuilding-ul de anul acesta: Hotel Vega, Mamaia. Suuuuuuuper! „Va fi distracţie nu glumă!” – îmi spuneam eu în gând. Ne îmbarcăm în maşini şi în mai puţin de 3 ore suntem la destinaţie. Hotelul e plăcut, personalul amabil! Este locul perfect pentru a-ţi încărca bateriile.

maseuze masaj erotic la mamaia
Dar după cum bine ştiţi că noi suntem fetele care trebuie să facem toate nebuniile, sigur că ne-am apucat să întrebăm în stânga şi-n dreapta unde se poate face plajă nud. Doar n-aţi fi vrut să ne bronzăm cu urme ... Cineva de la recepţie ne-a spus că în zona Năvodari este o porţiune de plajă special rezervată nudiştilor. Ne convenea de minune, mai ales pentru faptul că era aproape. Aşa că n-am stat mult pe gânduri, ne-am urcat în maşini şi după câteva minute de mers eram pe plajă.

maseuza nudista
Plaja era destul de aglomerată, însă ne-am făcut loc ca nişte căprioare şi am sărit din textile cât ai clipi. Ne-am copt noi aşa o perioadă până când ne-am gândit că ar fi cool să intrăm cu toate în apă pentru o bălăceală de grup. Ador zbenguielile de genul ăsta! Sunt topită după ele!

Doar că ce să vezi. Atunci când am ieşit din apă ne-am dat seama că „textiluţele” noastre cam dispăruseră! Făcuseră picioare nu altceva. Se pare că povestirile lui Ion Creangă se întâmplă nevinovate şi astăzi! Eram în pielea lui Nică şi trebuia să găsim o soluţie! Mai aveam noi una alta prin maşini doar că până la ele era ceva de mers şi ieşeam din aria nudiştilor.

În cele din urmă am hotărât! Dacă tot am venit pe plajă de nudişti păi atunci să ne bronzăm! Am uitat de neplăcutul eveniment şi ne-am continuat distracţia!

maseuze nud la salon masaj erotic
La apus ne-am strâns de mânuţă una pe alta; nu mai aveam altceva ce să strângem şi am început să ne furişăm tiptil prin zonele cu vegetaţie mai înălţă către maşinuţe. Eram atât de comice! De fiecare dată când mă gândesc îmi vine să izbucnesc în hohote de râs!

Am mai găsit noi prin maşini, ba câte o eşarfă, ba una alta, ne-am înfăşurat cu ele ca să devenim decente domne. Important era că aveam toate ochelari de soare! Într-un final am pornit către hotel. Acolo ne aştepta Silvia, una dintre recepţionerele care nu binevoise să se prăjească fără urme. Ne aştepta ţinând într-o pungă costumele noastre de baie şi râdea de noi într-un mare fel! Ne făcuse o farsă! Ne-o făcuse în cel mai mare fel! Asta cere RĂZBUNARE nu?!

În final ce să vă mai spun, iubesc teambuilding-urile mai mult ca orice!
Vera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu