sâmbătă, 5 aprilie 2014

Masaj erotic în culori

MASAJ EROTIC IN CULORISună interesant nu?! Aşa mă gândeam şi eu! Dar nu veţi putea crede despre ce e vorba!
Când toată lumea se plângea de cât de prost merge piaţa imobiliară noi tocmai primeam la salonul de masaj erotic un apel care avea să-mi depasasca orice aşteptări! Suna un tip pe care-l cunoşteam de multă vreme şi care se făcuse remarcat mai ales prin caracterul său expresiv, latin, aprins. Dorea o sesiune de masaj ce se întindea de la miezul nopţii până în zori. Spunea că e important şi că vrea să ne arate neapărat ceva special. Alesese pachetul The DOUBLE VIP Obsession.
Alesese să facă masaj cu mine (Giulia) şi cu Isabelle. Era abia ora 20:00. Reuşise să ne trezească interesul şi aşteptam nerăbdătoare să se scurgă orele rămase până la miezul nopţii pentru a ne satisface curiozitatea.
MASEUZA VIP OBSESSION IN PIPERA
Parfumate şi cochete ne îndreptam sprea adresa prietenului nostru. Urmând detaliile adresei, taxiul se orpeste în faţa unei vile impozante din Pipera. Ceva-mi părea ciudat pentru că în jur erau împrăştiate diferite materiale de construcţii, semn că vila era încă în construcţie. Nici nu coborâsem bine din taxi, căci prietenul nostru deja cobora pe scări pentru a ne întâmpina şi a ne conduce. Politicos, ne-a plătit taxiul, l-am apucat de braţ şi ne-a condus înăuntru. Voia să ne prezinte noua lui achiziţie, era atât de mândru! Şi noi eram bucuroase pentru el şi l-am felicitat pentru reuşita lui.
În mai puţin de o oră ne-a prezentat intraga vilă, cu fiecare încăpere în parte. A ţinut să ne explice cum va amenaja fiecare ungher, cu ce maşini îşi va umple parcarea şi chiar ce mărci de echipamente îşi va cumpăra pentru a întreţine piscina. Bineînţeles că n-a uitat să ne invite vara să ne bronzăm împreună – destul de drăguţ din partea lui!
Era o casă superbă, doar că nu era amenajată şi mă tot întrebam dacă amicul nostru dorea într-adevăr să se bucure de deliciosul masaj erotic. Pe jos era un parchet superb, pereţii erau albi, nedecoraţi şi nevopsiţi încă. De mobilier nici nu putea fi vorba ... Şi pentru că ne cunoşteam de mult mi-am permis să-l întreb unde se va desfăşura masajul ...
TABLOU EROTIC MICHELANGELO... aştepta de mult întrebarea asta! Îl întrebasem exact ce dorea şi era tot numai un zâmbet. Adusese nu ştiu de pe unde o frapieră plină cu gheaţă în care se odihnea obraznică o sticlă gigantică de Moët & Chandon. Desface şampania, ciocnim, şi-n timp ce noi ne veseleam şi chicoteam, în livingul imens apăreau ca prin minune o saltea acoperită de un văl fin de mătase şi un casetofon destul de vechi dar care umplea întreaga casă de zarvă. Era discotecă nu altceva, dar muzica şi şampania fac întotdeauna casă bună. Dincolo de saltea stăteau dezordonate vreo şapte găleţi de lavabil de diferite nuanţe, gata de a umple întreaga casă de culoare. Lumina era difuză , muzica bună iar vopseaua colorată mă ducea cu gândul în atelierele pictorilor renascentişti. Ne şi vedeam toţi întinşi pe saltea şi transpuşi în cea mai „păcătoasă” pânză a lui Michelangelo!
Mai bem puţină şampanie, potrivim muzica pentru a fi adecvată masajului erotic şi începem distracţia! Pereţii erau albi! Vopseaua era colorată! Pereţii erau sfidători de albi şi vopseaua ... incitant de colorată! Şi înţelegându-ne din priviri am şi început pictăm cel mai impozant şi mai alb perete din living. Vopseaua avea o textură atât de plăcută şi se întindea când pe perete, când pe trupurile noastre! Aveam vopsea peste tot ... în păr, pe corp, pe sâni ... Chiar şi pe buze! Eram toţi atât de sexy! Petrecerea a fost demenţială şi erotismul dus la extrem! Peretele din living a fost păstrat în amintirea acelor clipe şi cel mai incitant lucru e că, în toată lumea, există doar trei persoane care-i cunoasc cu adevărat povestea! Eu (Giulia), Isabelle şi el! Drăguţ nu?! :)

PERETE PICTAT EROTIC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu