duminică, 19 ianuarie 2014

Un vis erotic într-o mare de vise

Ajunsesem acasă după o noapte aglomerată şi mă pregăteam cuminte pentru somn. Tocurile le uitasem pe undeva prin living, rochia stătea să cadă şi ea pe nu ştiu ce fotoliu în timp ce sub duş picături mari de apă se jucau vesele pe trupul meu. Cu toate că nu mă simţeam obosită eram pe undeva la limita dintre realitate şi somn. Plec de sub duş şi-mi înfăşor în jurul sânilor un prosop pufos, dar nu foarte  strâns pentru că-mi place să fiu umedă când adorm. Îmi desfac coc-ul; părul îmi inundă umerii în acelaşi timp în care cele două picături de parfum de trandafiri picurate îmi inundau camera şi simţurile. Mă aşez pe pat, mă învelesc sumar cu un cearceaf de mătase şi adorm!
Visam! Era un vis pe care, nu ştiu de ce, îl ţin minte atât de clar... Visam, şi-n timp ce visăm parcă simţeam o teamă ca nu cumva, cineva sau ceva să vină să mă trezească şi să risipească ciudatul vis:

Era vorba despre o scrisoare. O scrisoare pe care o scriam cu drag unui client mai vechi al salonului de masaj erotic. Era australian şi deşi acum aproape un an avusese ocazia să viziteze Bucureştiul pentru trei zile, avusese şi timpul necesar pentru două şedinţe de masaj erotic cu mine. Şi nu doar atât, între noi se legase o frumoasă prietenie, iar domnul nu uita din când în când să-mi trimită unele dintre cele mai funny cadouri. Ce era ciudat în acest vis? Imediat ce terminasem de scris şi de semnat scrisoarea, literele se desprindeau de pe ea, zburau prin cameră şi mi se lipeau de trup. Eu încercam să le prind şi să le lipesc la loc, dar ele dansau, dansau obraznice în continuare ... dansau nebune, două câte două într-un vals ameţitor ... Şi muzica valsului devenea mai tare, şi ele mai cu foc dansau, şi iarăşi muzica devenea şi mai intensă încât s-a contopit la un moment dat cu clinchetul ceasului deşteptător!
Mă trezisem! Era un vis care va să zică ... Zâmbesc mirată şi încep să umblu prin casă. Îmi atrage atenţia biroul pe care era aşezată scrisoarea. Curioasă o desfac şi încep s-o citesc; era chiar textul din scrisoarea din visul meu erotic doar că acum literele nu dansau ... ce vise ... şi ce scrisoare ...
Completez numaidecât adresele pentru destinatar şi expeditor şi-mi propun s-o expediez de îndată ce voi avea ocazia să ies în oraş. Dar nu ştiu cum, deşi scrisoarea era de fiecare dată aşezată ostentativ pe birou, chiar sub privirea mea spre a o observa şi a nu o uita acolo, de fiecare dată când ieşeam în oraş uitam să o iau cu mine pentru a o expedia. Şi pentru că-mi doream atât de mult să expediez această scrisoare, într-o zi am sunat curierul să vină să-o preia chiar de la mine de-acasă. Doar că ... peste două săptămâni aveam să-o primesc înapoi întrucât completasem greşit adresa destinatarului.
Să fie ore ceva ciudat în legătură cu această scrisoare? De ce refuză să se trimită?! De ce un vis, un vis erotic poate ... un vis ţesut la rândul lui dintr-o mulţime de alte vise, erotice la rândul  lor se încăpăţânează a nu fi împărtăşite? De ce ...

2 comentarii:

  1. Chiar ciudat visul tau, dar extrem de misterios... Articolul ma duce cu gandul la o carte... ori e real ce ai scris aici, ori ai o imaginatie f bogata. Nici nu conteaza, ai scris f frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti atat de minunata ca nu ma pot abtine. Intra pe mess si putem discuta ma-i repede mbony23@yahoo.com sau pe skype luceafarultau este idul meu si ne putem cunoaste mai bine sant online am si camera, sau lasa-mi idul tau de yahoo.

    TE SARUT CU MULTA DRAGOSTE SI PATIMA ASTEPT.

    INTRA SI A-TI DAU CAMERA SA MA VE

    RăspundețiȘtergere