joi, 14 noiembrie 2013

Vacanţa cu figuri … de Mallorca

3 MASEUZE SUPERBETotul se petrecea acum doi ani, terminasem cu licenţa şi pentru a-mi răsplăti efortul intelectual am decis împreună cu alte două prietene să ne petrecem vacanţa de vară pe minunatele plaje din Mallorca. Pe vremea aceea încă nu lucrăm în domeniul masajului erotic. Eram toate gălăgioase şi extrem de nerăbdătoare iar staff-ul hotelului în care ne-am cazat cu siguranţă ne-a ţinut minte multă vreme dacă stau să-mi aduc aminte despre toate nebuniile pe care le-am făcut.
Dar nu despre asta vreau să vă vorbesc. Nu acum. De data asta vreau să vă povestesc despre cum încercam eu să fac pe interesanta şi să seduc câţiva. Aveam în plan să mergem pe o plajă pe care mergeau să se bronzeze şi să se bălăcească de obicei turiştii englezi. Magaluf se numeşte. Eu nu ştiam să înot până a merge în această vacanţă dar acum eram atât de mândră deoarece în zilele petrecute în Mallorca reuşisem să învăţ cât de cât. Personal mi se părea că înot chiar foarte bine, dar s-a dovedit a fi doar o părere destul de subiectivă.
MASEUZE PE PLAJADar să revenim la povestea noastră. Şi cum eram noi trei frumoase, bronzate, cu ochelari şi părul în vânt şi atât de mândre de costumele noastre de baie, ne plimbam aţâţând şi atrăgând privirile englezoilor. Chiar şi englezoaicele rotunjoare ne mângâiau cu privirea dar scrâşnind printre dinţi cine ştie ce înjurături. 
Am ţintit noi două şezlonguri libere dar aşezate cât mai în centrul atenţiei. Noi fiind trei fete, ne mai trebuia unul. Şi bine înţeles că s-a găsit eu englez destul de gentleman, care era cât pe ce să-şi ridice chiar şi mireasa de pe sezlog pentru a ni-l oferi nouă! Important e că, nu ştiu prin ce metodă, ne-a făcut rost de unul!
Ne-am făcut comode şi am început să ne bronzăm în continuare. Auzeam zumzete intense în jurul nostru, trupurile noastre unse cu ulei de plajă erau atât de apetisante şi cu siguranţă erau subiectul de discuţie pe o rază de câteva zeci de metri, poate chiar şi mai bine. Deşi făceam pe indiferenta, studiam plaja atentă pentru a vedea cine stă cu ochii pe mine fără a lăsa să se observe asta. Ador să fiu în centrul atenţiei. Vedeam doi tipi, atât de frumuşei, câţiva metri mai încolo, care nu se slăbeau din priviri niciun moment. Şi au intrat să se bălăcească la un moment dat!
MASEUZA SEDUCATOARE
Mi-am zis: „Alice, e timpul să impresionezi!”, şi m-am ridicat eu de pe şezlong în cel mai provocator mod posibil, mi-am luat mersul de scenă şi am pornit către mare. De-acum ştiam să înot, aşa că aveam să-mi propun să mă duc să înot pe lângă ei, în aparenţă fără niciun interes!
Am intrat în apă, era atât de plăcută, era caldă! Am început să înot paralel cu plaja spre a avea totuşi posibilitatea să ating nisipul cu picioarele în ipoteticul caz în care aş fi obosit. Înotam şi iarăşi înotam! Mă apropiam uşor de locul în care înotau băieţii şi-i vedeam pe toţi cum stăteau cu privirea fixată asupra mea! Mă plăceau, ştiam asta! Eram în lumea mea! Aveam în gând totuşi să trec foarte aproape de ei, la un metru sau chiar mai puţin, însă fără să-i bag în seamă. Să trec şi să las impresia că nu le dau niciun fel de importanţă! Sunt cu adevărat rea nu?!
MASEUZA IN APADar ghinion! Mai aveam vreo 10 metri până la ei şi un val mai măricel m-a lovit cu putere. Îmi intrase apă pe nas şi în gură şi îmi crease un oarecare disconfort. M-am agitat şi bineînţeles am obosit. Mi-am zis asta e, voi face o pauză, voi pune picioarele pe nisip să mă odihnesc şi voi continua pe urmă. Zis şi făcut, doar că, deşi înotasem paralel cu plaja, în locul în care mă aflam marea era mai adâncă şi nu puteam atinge nisipul. M-am speriat! Mi-am adunat toate forţele şi am început să înot agitată spre ţărm. Simţeam cum rămân fără putere şi mi-era frică să nu mă înec. După zece-douăzeci de metri de înotat spre mal am încercat din nou să pun picioarele pe nisip dar marea era încă adâncă! Obosisem tare. Era momentul în care m-am panicat cu adevărat. Cu ultimele forţe am început să înot spre mal până în momentul în care am atins nisipul cu genunchii. Eram speriată. Aproape că-mi venea să plâng când am ieşit din apă. Dar n-am apucat să izbucnesc în plâns din cauza râsetelor care începuseră să se audă pe lângă mine. M-am uitat în jurul meu; se strânseseră o mulţime de băieţi care nu-şi mai puteau stăpâni râsul. Râdeau de mine! Ruşinată, am pus ochii în pământ şi m-am îndreptat tip til către şezlong. Am rămas acolo cuminte şi încercând să evit privirile ironice ale celor din jur.
MASEUZA CU HAPPY ENDPoate data viitoare voi avea mai mult noroc ...
Acum zâmbesc când îmi aduc aminte şi când povestesc! Meritam poate să mi se întâmple o răutate, dar am promis să-mi iau revanşa la vară când voi merge la mare împreună cu toată echipa salonului de masaj erotic VIP Obsession. Să vezi atunci distracţie şi flirturi ... 

Alice.

Un comentariu:

  1. Frumoase intamplari , m-a atras titlul prin cuvantul FIGURI , suna promitator , mi-ai facut ziua mai buna cu acest post :))

    RăspundețiȘtergere