sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Marea bătălie: blonele vs. brunetele

MASAJ EROTIC CU BLONDE SI CU BRUNETESuntem într-o mare dilemă! Ne-am strâns noi toate fetele de la salon şi am început o mare dezbatere! Tema principală? Cum este o şedinţă de masaj erotic perfect în mintea bărbaţilor. Contează locaţia? Contează numărul de maseuze? Contează influenţa tematică a playlist-ului? Este important dacă se află sub influenţa aloolului sau nu?
 
Isabelle susţine că din experienţele pe care le-a avut până în prezent nu a sesizat o influeta destul de remarcanta a locaţiei. Indiferant dacă masajul erotic este comandat la salon sau în incinta camerei de hotel, atenţia clienţilor este deturnată cu siguranţă de farmecele maseuzelor. Este important şi decorul dar cel mai adesea trecepe pe planul doi. În schimb muzica şi mirosul consideră că sunt extrem de importante. De aceeaşi părere este şi Laura! Ciudat lucru, o blondă şi o brunetă au aceeaşi părere?!
În ceea ce priveşte alcoolul, consens total! Ştim asta, ştiţi şi voi, alcoolul ajută orice persoană să înfrângă şi ultima urmă de timiditate. Dar ce păreri avem în legătură cu numărul fetelor ce vor face masajul?
Sonya, Izabell, Marina şi Alice (echipa de brunete) susţin că deşi multor bărbaţi le surâde idea de a se bucura de o şedinţă de masaj erotic în compania a cel puţin două maseuze, momentele perfecte şi trăirile cele mai intense ajung să le cunoască în compania uneia singure, aceasta fiind bineînţeles o maseuză brunetă! Şocant! Ce vor avea blondele de spus?
Laura e revoltată total! Giulia nici nu vrea să audă! Sunt blonde normal! „E clar că nu ştiţi ce-i aia distracţie la maxim!” susţin ele! Sunt frumoase şi petrecerile în doi, dar cele în 3, 4, 5 , etc sunt demenţiale! Să curgă şampania! Râuri de şampanie! Parcă mai sună a distracţie nu?!
Brunetele ripostează! Le acuză pe blonde de superficialitete. Esenţa distracţiei stă în atitudine, în înţelegere reciprocă şi mai ales carismă!
Asta a durut tare! Suntem în pragul unui război civil cu toate că roşcatele încă se abţin! Voi ce pare aveţi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu