joi, 10 decembrie 2015

Masajul erotic si vânătoarea de maseuze


Era una dintre serile în care povesteam toate vesele şi cu voce tare fel şi fel de întâmplări. Aveam o colegă nouă care venise de la un alt salon şi încercam să o acomodăm cu bucuria, principiile şi procedurile din salonul nostru. A scăpat repede de timiditate; atentă la ce i se arăta, absorbea încântată fiecare detaliu.
Noaptea era în toi, clienţii veneau buluc şi Alexandra, căci aşa o cheamă, se simţea pregătită să-şi înfrunte emoţiile şi să ofere unui client norocos primul ei masaj marca VIP Obsession. Aveam în recepţie trei clienţi italieni, gălăgioşi şi ei că doar de-aia-s italieni, dar nerăbdători să guste masajul pentru care spuseseră că se abătuseră din vacanţa lor în Transilvania la recomandarea unui vechi prieten. Şi pentru a-şi delecta simţurile cu cea mai intensă plăcere unul dintre tipi a ales să facă masajul cu două fete, cu Alexandra şi Nicole. Alexandra era toată numai un zâmbet, încrezătoare că va avea succes la noul ei job iar Nicole la rândul ei era într-o formă de zile mari. Eu aveam să mai aştept 15 minute până la sosirea următorului client.
Şi cum fiecare seară reuşeşte într-un fel sau altul să surprindă cu ceva nici noaptea aceasta nu avea să se lase mai prejos. Aveam un nou client care aştepta în recepţie, puţin nervos şi cam introvertit după spusele recepţionerei. Îmi spun, n-am de să-mi fac probleme, doar e în natura mea să binedispun oamenii. Ieşim în recepţie, îl salutăm pe domn; el ne răspunde amabil că suntem foarte drăguţe şi sexy dar uimit, ne întreabă dacă mai avem şi alte maseuze. Recepţioneră îi răspunde la fel de amabil: mai avem 4 maseuze dar tocmai au intrat într-o şedinţă de masaj cu alţi clienţi. Alege să facă masajul cu mine şi momentan discuţia se încheie.
După un duş asistat în care nu a reuşit să scape de nervozitate ne-am văzut în ispititoarea cameră de masaj. Nici n-am apucat bine să-l întreb despre preferinţe căci s-a şi apucat să-mi povestească încurcat, că de fapt el este este patronul unui alt salon de masaj şi că a venit s-o vadă pe fosta lui angajată, pe Alexandra care tocmai îl părăsise. Din vorbă în vorbă a ajuns să-mi spună că el obişnuieşte să meargă şi prin alte saloane şi în timpul şedinţei de masaj încearcă să le convingă pe maseuze să lucreze la salonul lui. Nu s-a putut abţine să nu-mi facă şi mie o ofertă, iar în momentul în care i-am răspuns că sunt încântată de actualul job şi dincolo de asta nu mi se pare confortabil să lucrez într-un loc în care îi facem masaj erotic şefului, s-a posomorât şi mai tare.
Mi-am spus „la naiba Giulia! Ce-i cu tine astăzi?! Scopul era să-l binedispui!” dar hazardul şi-a dorit puţin altfel! Îi zâmbesc larg şi-i fac semn să se întindă pentru a începe masajul. Se conformează dar după câteva momente atingerile lui devin manifestări agresive. Încerc să-i explic că sunt totuşi femeie, că noi suntem mai delicate, că nu-i ok să mă strângă de mână încât să-mi provoace dure. El îmi răspunde că pentru asta a plătit iar eu îl invit să se ducă de unde a venit!
Spre dimineaţă depănam întâmplarea cu Alexandra care a mărturisit că tipul e puţin psihopat şi se aştepta să vină să o caute însă e bucuroasă că nu l-a întâlnit şi nici prin gând nu-i trece să privească spre trecut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu