miercuri, 21 octombrie 2015

Banii aduc fericirea

Trecuseră mai bine de două săptămâni în care nimic nu mi se mai păruse a fi ieşit din comun. Iar după cum e vorba populară „să nu zici hop până nu sari gardul”, nu mică mi-a fost mirarea când Olga – hostessa de la salonul de masaj erotic la care lucrez – a apărut în faţa mea, cu un zâmbet sexy şi întrebător spunându-mi:
- Natacha, avem o comandă, una specială
- OK, dar despre ce e vorba?
- Unul dintre clienţii noştrii fideli a sunat pentru o programare la hotel. Nu a specificat pachetul de masaj erotic pe care îl doreşte şi nici durata acestuia, însă ceea ce a cerut el pare cel puţin neobişnuit.
- Draga mea Olga ... la cât de speciali şi pretenţioşi sunt clienţii noştrii, şi după cât de bine am ajuns să le cunoaştem gusturile ... Ce ar putea să mai fie atât de neobişnuit încât să ne mai surprindă?
- Vei râde poate, dar misteriosul domn tocmai mi-a solicitat o şedinţă de masaj erotic în camera sa de hotel înainte de miezul nopţii. Spune că doreşte masajul cu tine pentru că e nebun după atitudinea ta sexy şi provocatoare şi mai doreşte şi să îi aduci 50 de euro.
- Să îi aduc?! ... Asta de surpriză! Nu m-aş fi aşteptat niciodată! Voi face masajul şi îl voi şi plăti! ... glumesc eu cu ea. Recunosc, e cel puţin genial! Domnul e unul dintre clienţii noştrii preferaţi şi ard de nerăbdare să descopăr ce pune la cale!
 

Noaptea a pus stăpânire pe oraş şi zgomotul monoton al traficului târziu se auzea uşor, însă suficient de puternic încât să aţâţe muzica din surdină. Glasul Olgăi se auzea şi el clipocind undeva în recepţie discutând cu clienţii. De minute bune rămăsesem prizonieră în faţa oglinzii şi-mi defineam machiajul şi coafura pentru momentul întâlnirii. Aveam poftă să mă distrez în acea seară, aveam poftă să surprind, să fac impresie. Ştiam ce rochie voi purta şi ardeam de nerăbdare să o îmbrac. Pantofii erau pregătiţi, bucuroşi şi ei să facă această plimbare!
 

Drumul către hotel a durat o clipă. Traficul era lejer iar hotelul central. Doamnele din recepţie m-au îndrumat amabil către camera domnului, deşi pantofii mei cunoşteau drumul pe de rost!
 

Ajung în cameră, ne întâlnim, ne salutăm şi începem să povestim ce-am mai făcut în ultima vreme. Eu am început să pregătesc camera pentru masaj. Deschid geanta şi scot uleiul, lumânările, parfumul, cd-playerul, aranjez totul pentru a face atmosferă. Eram gata să încep masajul însă el stătea pe un fotoliu, picior peste picior şi mă sorbea din priviri. Simţeam privirea lui cum mă împresoară, cu mă mângâie, cum mă inundă. M-am întors către el şi ne-am privit în ochi. I-am spus că sunt gata şi că dacă şi el este putem începe! Dar el m-a întrebat:
- Am rugat-o pe Olga să îmi aduci 50 de euro. M-ai adus?
- Bineînţeles că nu am uitat. Îi scot repede din gentuţă şi îi dau.
- Nu mă întrebi de ce îmi trebuie?!
- Recunosc că sunt curioasă, dar nu ne putem permite să chestionăm clienţii!
Domnul iese din dormitorul apartamentului, trece în living şi se întoarce cu o servietă.
- Am şi eu o geantă, îmi zice. Nu-i la fel de drăguţă ca a ta dar cel puţin e mai mare!
Râdem amândoi. Vrea să deschidă servieta iar în timpul acesta, din politeţe, încerc să-mi găsesc o ocupaţie pentru a nu privi ce-i înăuntru. Îmi spune să mă opresc şi să vin lângă el. O deschide iar înăuntru se observă un munte de bani. Îi apucă cu amândouă mâinile şi îi împrăştie pe pat, pe covor, prin toată camera.
- Este o seară specială pentru mine şi vreau să-mi faci un masaj erotic special, stând pe un milion de euro. În genată aveam doar 999.950. Îmi mai trebuiau 50; acesta a fost motivul pentru care te-am rugat pe tine să mi-i aduci!
 

Astea da dorinţe, îmi spuneam în sinea mea! Pentru a părea pe cât mai puţin şocată de cele întâmplate am aprins lumânările, am stins lumina, am pornit muzica şi spectacolul a început! Camera noastră devenise brusc tărâmul erotismului extrem. Masajul a durat până în zori deşi părea că ne desfăşurăm într-un cadru atemporal şi totuşi efemer. Mă trec fiori de fiecare dată când îmi reamintesc. Şi totuşi banii aduc fericirea! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu