sâmbătă, 14 iunie 2014

Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia ne face viaţa mai frumoasă!

Nu a trecut mult de când, cu ochii în lacrimi, priveam în urma barajului cu grecii cum România îşi lua adio de la fabulosul Campionat Mondial de Fotbal din Brazilia 2014. Dar cum România nu e buricul Pământului, aveam să aflăm asta mai târziu, zilele au trecut şi aveam să învăţăm că indiferent de modalitatea nefastă în care s-au aşezat planetele în ceea ce priveşte naţionala noastră, frumuseţea fotbalului mondial avea să ne încânte!
Deschiderea CM 2014 a fost de senzaţie! Rar îţi poţi imagina mai multă culoare! Pur şi simplu Brazilia!
Şi ce mi se pare fascinantă în toată nebunia asta este atitudinea oamenilor. Aş fi crezut la un moment dat că, din cauza faptului că noi românii nu suntem prezenţi la mondiale, CM 2014 va trece oarecum neobservat!
Dar nu! Se vede că suntem un popor latin! Avem pasiunea şi adrenalina în sânge! De când s-a dat fluierul de start toată lumea este într-o continuă mişcare, sângele ne fierbe în vene cu putere! Parcă nimeni nu-şi mai găseşte locul şi toţi mestecă întruna în butoanele de la telecomandă ca nu cumva să piardă vreun meci. Ba mai mult sunt delicioase chiar şi meciurile văzute în reluare!
E vară! E vară şi mai ales e vară cu fotbal jucat în Brazilia! Vă daţi seama cam cât de bine sună asta?! Imaginaţi-vă! Ziua piscină, seara terase, noaptea fotbal şi cluburi! Şi toate astea se topesc în savuroasele şedinţe de masaj erotic! Trăiesc oare un vis?! Şi nu, sunt sigură că nu vreau să mă trezesc din el!
Spanioli relaxaţi până peste cap şi siguri pe ei că indiferent de primul rezultat Spania va juca finală, italieni zgomotoşi şi nerăbdători să-şi dea în petec, englezi eleganţi şi aroganţi, nemţi amuzant de serioşi şi olandezi cu feţe pictate în portocaliu, ard toţi de nerăbdare, să vină, să ne spună, să cânte şi să se încânte, să jubileze şi să se relaxeze! Români detaşaţi dar şi ei încântaţi, pun pariuri pe cutare ..., au şampanie-n pahare, muzica le place, masaj li se face, valuri de bucurie şi ne spun: MASAJ EROTIC să fie! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu